2-daagse Workshop Mindfulness

Op vrij jonge leeftijd was ik me al bewust van het feit dat mijn gedachten ervoor zorgden of wensen uitkwamen of niet. Er kwamen zelfs wensen uit, terwijl ik hier fysiek weinig voor hoefde te doen. Hoe meer wensen uitkwamen, hoe meer ik hierover wou weten. Want ik wist; 'als ik weet hoe dit fenomeen werkt, kan ik toveren!'

 

In de workshop gaan we aan de slag met technieken die ik in mijn eigen leven gebruik om mijn wensen te verwezenlijken.

 

De informatie die wordt verstrekt gaat in op de Universele Basiswetten die voor velen herkenbaar zijn. Steeds meer krijgen mensen het besef hoe essentieel deze wetten zijn om bewust te kunnen scheppen.

De workshop is erop gebaseerd dat alles bestaat uit energie in verschillende hoedanigheden en gradaties. Deze energieën stralen wij uit maar komen ook op ons af en circuleren ook in en om ons heen. Ook de Aarde en het Universum om ons heen zenden energieën uit en absorberen energieën. Wij zenden energie uit via onze gedachten en onze emoties die worden weerkaatst in en op Hemel en Aarde en visa versa.

Door onze gedachten en emoties en dus onze energieën op de juiste manier te sturen, kunnen we realiseren wat we werkelijk willen.

 

In deze workshop leer je met bepaalde technieken bewuster te zijn en bewuster te leven. Ik leer je hoe je kan creëren wat je zelf wilt creëren in je leven. Ik leg uit welke waardevolle tools je zelf met je meedraagt die je hiervoor kunt inzetten. De workshop is individueel te volgen en in groepsverband tot maximaal vier personen.

 

Duur

Het gaat om een workshop van twee dagdelen van vier uur. Tussen de dagdelen in zitten altijd 2 weken.  Ook is het mogelijk een halve workshop te volgen. De workshops worden meestal in de weekenden gehouden.  Van 09.30 uur tot 13.30 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.

 

Locatie:

De workshop wordt in Den Haag gegeven.

 

Onderdelen van de workshop

- Meditatie om te aarden/harmoniseren;

- Leer in de Universele basiswetten;

- Basis Chakraleer;

- Lichaambewustzijnsoefeningen;

- Persoonlijke Mantra/Gebed maken;

- Medispelaties;

- De Mir-methode, Jin Shin Jyutsu en Mudra's;

- Masaru Emoto en het heilige goedje - water;

- Quantumfysica, het Nulpunt energieveld.

- Morfogenetische Velden en het onderzoek; De honderdste aap.

 

Heb je interesse in de 2 daagse workshop, neem dan contact op via het contactformulier