Organizer

Heb je hulp nodig bij het ordenen van je administratie, het ordenen van je archief of gewoonweg hulp om de boel weer op orde te brengen? Ik help je om alles weer gestructureerd en netjes op orde te krijgen. Samen met jou zorg ik dat je huis, kantoor en/of administratie weer helemaal op orde komt.

Personal Assistant

Loop je achter de feiten aan? Ben je het overzicht kwijt wat prioriteit heeft en wat even kan wachten? Heb je hulp nodig om alles even op een rijtje te zetten? Kom je tijd tekort om de afspraken in te plannen die dringend gepland moeten worden? Ik help je om de zaken weer op orde te krijgen en help je prioriteiten te stellen.

Event Planner

Is het jouw beurt om een evenement te organiseren voor de familie, je werk of voor je beste vrienden, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Heb je hulp nodig om de verjaardag van je naaste tot in de puntjes geregeld te hebben? Ik help je om ervoor te zorgen dat jouw evenement tot in de puntjes wordt verzorgd. Of het een restaurant is die uitgezocht moet worden, een feest die tot in de puntjes geregeld moet worden. Ik zorg dat jouw evenement een succes wordt.