Affirmatie

'Overvloed is er voor alles en iedereen.

Deze gedachte maakt me zo dankbaar

en maakt me ook zo sereen.'

 

Sacred Geometries provided courtesy of Endre Balogh

www.EndresArt.com

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Antony vanAerde (woensdag, 28 oktober 2015 16:18)

  All figures are beautiful and charisma, please do continue in this work is yours...

 • #2

  Svetlana (zondag, 12 december 2021 12:30)

  Hele mooi ervaring/ reis gehad. Was mijn eerste keer en ben blij dat ik het bij Jennifer had kunnen doen. Ik voelde hele tijd tijdens het reis haar en haar broers steun. En na de ceremonie had ik met haar over mijn ervaringen kunnen praten en zij had mij echt geholpen om dingen duidelijker te kunnen zien. Echt een mooi mens . Bedankt voor alles ❤️

 • #3

  Essie (dinsdag, 24 januari 2023 23:38)

  Super fijne ervaring gehad met de magic truffle. Aanrader!
  De grootste les die ik heb mogen ervaren is loslaten. Het is ook aardig gelukt na de ceremonie. Super bedankt voor alle mooie zorg ❤️