Wat doen Magic Truffles

Er zijn mensen die op zoek zijn gegaan naar het therapeutisch potentieel van psychedelica. Een psycholoog en gebruiker van psychedelica zichzelf, Dr. Timothy Leary was één van deze mensen. Hij was enkele jaren aan de Harvard University betrokken bij het Harvard Psilocybine Project. Hij geloofde dat Psilocybine, de werkzame stof in Paddo's en Magic Truffles, de macht had om de hersenen van de mens ten goede te veranderen. Vijftig jaar later; zijn de wetenschappers beginnen te beseffen dat Leary iets op het spoor is geweest.

 

Psilocybine verandert het onderbewustzijn en zorgt voor het herschikken van de hersenen, zodat nieuwe verbindingen tussen neuronen worden gemaakt. Dit betekent niet een willekeurig optreden, maar de neuronen gaan uit van een nieuwe orde, die duidelijkheid en nieuwe perspectieven brengt op oude en nieuwe gedachten.

 

In het verleden zijn er al onderzoeken geweest en er zijn nu onderzoeken gaande om Psilocybine in te zetten bij bepaalde ziektes zoals depressie en clusterhoofdpijn. Er zijn tijdens deze onderzoeken indrukwekkende resultaten behaald. Voor verdere informatie verwijs ik naar onderstaande nieuwsartikelen. 


Magic Truffles worden ook wel Sclerotia, Tripknollen, Philosophers Stones of Magic Fungi genoemd. Ze worden gezien als de opvolgers van de Magic Mushroom die in de volksmond ook Paddo's heten.

  • Je ervaart een intensieve beleving van kleur en gevoel
  • Een gevoel van blijdschap en tevredenheid
  • Lachkicks
  • Afwijkende zintuiglijke waarneming

Het effect van de Magic Truffle begint ongeveer 20 tot 60 minuten na inname. Some merk je de eerste effecten na 10 minuten. De psychedelische reist duurt ongeveer tussen de drie en zes uur waarna het geleidelijk afneemt. De eerste drie tot vier uur zijn de meest intense. Psilocybine / Psilocine ervaringen zijn meestal vrij kleurrijk en vol visioenen.

 

Je kunt een aantal kleurrijke closed-eyed-visuals ontdekken, zoals mandala-vormige figuren en werelden, of beelden van goden en elfen. De wereld is veel levendiger dan het al is. De wanden kunnen gaan golven en ademen. Planten beginnen te praten en de grenzen van de buitenwereld, de macrokosmos, vervagen tot die van de binnenste microkosmos.

 

Het ondergaan van een trip is een geweldige beleving. De effecten kunnen best heftig zijn dus het is verstandig om je goed voor te bereiden. Om ervoor te zorgen dat je optimaal geniet van de Magic Truffles, zorg ik dat jij je veilig voelt en dat je het aangenaam hebt.

 

Iedereen vindt zijn of haar eerste ervaring met de Magic Truffles over het algemeen een onvergetelijke ervaring. Negatieve ervaringen komen nauwelijks voor. Dat komt ook omdat de meeste mensen zich goed voorbereiden voordat ze een sessie met Magic Truffles ondergaan.

 

Een ander belangrijk aspect dat invloed heeft op het verloop van de sessie is de omgeving waarin jij je bevindt. De omgeving moet zo zijn ingericht dat jij je veilig en beschermd voelt.

 

Ben je geschikt om een 1 op 1 sessie met Magic Truffles te ondergaan?

Een sessie met Magic Truffles is niet iets dat licht moet worden opgenomen. Het kan zelfs psychologisch destructief zijn als het door de verkeerde persoon wordt gedaan. Maar ook voor de juiste persoon, op het verkeerde moment, in de verkeerde omgeving.

 

Ten eerste moet je eerlijk zelfonderzoek doen. Als je denkt dat je niet in staat bent tegenover je diepste angsten voor de dood, waanzin en niet te vergeten erg overtuigende demonen te staan, neem deze weg dan niet. Er zijn andere wegen naar extase en visionaire staten zoals Meditatie, Mindfulness en Yoga e.d.

 

Zelfkennis is een sleutel tot wijsheid, en weten welke paden goed voor je zijn en welke niet, zijn in verschillende stadia van je leven een zeer belangrijk onderdeel daarvan. Bovendien is het beter om niet zo'n dergelijke ervaring te ondernemen als je jong bent. Want het is het beste om een brein met een ontwikkelde en solide ego-structuur te hebben voordat je op zoek gaat naar manieren om dat door elkaar te schudden.

 

Maar heb je wel behoefte om het op deze manier te doen, dan bied ik je een veilige haven om het te ondergaan. Met de juiste intentie, muziek, aandacht, verzorging en alertheid zorg ik dat je een onvergetelijke reis maakt op een veilige plek waar jij je geborgen, veilig en vertrouwd zal voelen.

 

Nieuwsartikelen

 

Aanmelden:

Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan door je op te geven via het contactformulier. Na aanmelding zal er eerst een telefonische intake plaatsvinden. Aan de hand van de intake kan er een afspraak ingepland worden voor de sessie en krijg je ter voorbereiding nog wat praktische informatie via e-mail toegestuurd.