Kratom de pijnverzachter

U hoeft geen gezondheidsproblemen te hebben om te profiteren van de natuurlijke geneeskrachtige eigenschappen van Kratom. Alklaloïden en fytochemicaliën in Kratom-bladeren bevorderen de werking van het immuunsysteem, verlagen de bloeddruk en houden je energiek, zelfverzekerd en positief gedurende de dag. Bovendien is Kratom rijk aan Epicatechine, een antioxidant dat lijkt op groene theesoorten en dat ook voorkomt in donkere chocolade en druiven. Daarnaast is aangetoond dat Epicatechine de gezondheid van de bloedsomloop verbetert door de aggregratie van bloedplaatjes te remmen en bloedvaten te verwijden door regulering van stikstofoxide.

 

Kratom is effectief als een natuurlijk antidepressivum en anti-angst medicatie vanwege deze indole alklaoïden en het vermogen om abnormaal lage serotoninespiegels te reguleren die verantwoordelijk zijn voor depressie, angst en slapeloosheid.

 

Waarschuwing

Kratom is niet gevaarlijk of verslavend mits het op verstandige wijze wordt gebruikt. In Thailand zijn wel gevallen van verslaving bekend, maar het ging om mensen die langere tijd dagelijks een grote hoeveelheid gebruikten. De symptomen zijn spierpijn, irritatie, huilen, loopneus, diarree en samenstrekking van de spieren. Afhankelijkheid van kratom kan leiden tot gewichtsverlies, het donkerder kleuren van de gezichtshuid, en ontwenningsverschijnselen wanneer men stopt. De gezondheidsrisico's en de kans op verslaving zijn klein wanneer je kratom af en toe, als recreatieve drug, gebruikt.

 

Het gebruik is niet geheel zonder risico's. Bestuur geen zware machines, ga niet autorijden en neem niet deel aan andere gevaarlijke activiteiten onder invloed van kratom. Wanneer je je energiek voelt, wees er dan op voorbereid dat er opeens slaperigheid zou kunnen optreden. Wees bedachtzaam.

 

Zwangere of borstvoedinggevende vrouwen en kinderen onder de 18 jaar mogen geen enkele drug of medicijn gebruiken, behalve op doktersadvies. We raden vrouwen die mogelijk zwanger zijn sterk aan om GEEN kratom te gebruiken.

 

Kratom is een lid van de Rubiaceae-plantenfamilie die ook koffie-, chinchona- en yohimbe-bomen bevat (gebruikt voor het maken van anti-malariamedicijnen), de mitragyna speciosa biedt de voordelen van 25+ alkaloïden naast talrijke fytochemicaliën die antioxiderende effecten vertonen die bijdragen aan de algemene goede gezondheid en welzijn. Verschillende alkaloïden die in Kratom worden gevonden, worden "indool" -alkaloïden genoemd omdat ze ook worden aangetroffen in de neurotransmitter serotonine (5-HT).

 

Waarom nemen mensen Kratom?

Voornamelijk als mensen af willen van de voorgeschreven medicijnen zoals; buprenorfine, dextropropoxyfeen, fentanyl, morfine, oxycodon, pentazocine, tramadol, etc. die teveel bijwerkingen geven, enorm verslavend en schadelijk zijn. Maar ook mensen die verslaafd zijn aan opiaten en andere drugs zoals; heroïne, coke, methadon, cannabis, opium, etc. is Kratom een goed alternatief omdat het een natuurlijk onbewerkte heilzame plant is met geneeskrachtige eigenschappen. Het werkt ook in op de opiaat receptoren in de hersenen maar op een minder heftige manier dan bij bovenstaande medicijnen en opiaten. Kratom beschadigt de receptoren niet waardoor je wel afkickverschijnselen krijgt maar uiteindelijk wel totaal kan herstellen. En bij de één zijn de afkickverschijnselen milder dan bij de ander. Zolang je Kratom niet dagelijks gebruikt in grote hoeveelheden, is het veilig om te gebruiken.

 

De effecten van Kratom

Lage doses Kratom (tussen twee en vijf gram) produceert milde euforie, geeft je energie, stimuleert je cognitieve vaardigheden, zodat het gemakkelijker is je te concentreren op taken en taken te voltooien en verlicht pijn, zoals hoofdpijn, rugpijn , keelpijn of oorpijn. In tegenstelling tot de stimulatie die u ontvangt van twee kopjes koffie, zullen de stimulerende effecten van Kratom u niet zenuwachtig of angstig maken; in plaats daarvan is het een aangenaam verkwikkende ervaring zonder de onaangename bijwerkingen die andere stimulerende middelen gemeen hebben.

 

Hogere doses Kratom vertonen een narcotisch-analgetisch effect dat uiterst ontspannend en verzachtend is voor mensen die lijden aan slapeloosheid, depressie en angst. Matige of ernstige pijn geassocieerd met artritis, jicht, migraine en andere medische aandoeningen die chronische pijn veroorzaken, hebben ook baat bij de krachtige pijnstillende eigenschappen die worden geleverd in hogere doses Kratom.
Andere gezondheidsproblemen die kunnen worden verlicht door middelmatige tot hogere doses Kratom omvatten diarree, hypertensie, menopauzeklachten en seizoensgebonden allergieën.

 

Er zijn drie basis soorten die alle drie een andere werking hebben. Tegenwoordig heb je meerdere soorten die afgeleid zijn van deze drie soorten. De Kratomplant met de groene nerf geeft meer energie, de rode nerf staat bekend om meest pijnstillend en de witte nerf staat bekend om de mentale helderheid.

 

 

 Het is ook mogelijk de Kratom soorten te mixen.

 

 

Kratom Rode bladnerf - meest pijnstillend en kalmerend

Rode Kratom is de meest voorkomende Kratom. Het heeft over het algemeen een meer kalmerend en verdovend effect. Deze Kratom soort is goed voor het verlichten van spanning en gunt je geest rust terwijl je geniet van een positieve stemming en instelling. Rode Kratom wordt ook vaak gebruikt om pijn te verlichten en om spanning in de spieren en slapeloosheid te behandelen. Hoewel deze soort meer rustgevende effecten levert, is het effect nog steeds afhankelijk van de dosering; in kleine doses kan je nog steeds een stimulerend effect verwachten.

 

Kratom Groene bladnerf - meest energiek en stimulerend

De effecten van groene Kratom zijn een mix van de effecten van de witte en rode Kratom. Het kan je een milde energiestoot leveren en de aandacht verbeteren, terwijl het je tegelijkertijd een meer ontspannen en comfortabel gevoel geeft. Dit type Kratom is goed voor het behandelen van pijn en sociale angsten, omdat de ontspannende, comfortabele, maar toch alerte en opgewekte effecten je meer spraakzaam kunnen maken en je meer op je gemak laten voelen in sociale situaties.

 

Kratom Witte bladnerf - meest mentale helderheid en stimulerend

Witte Kratombladeren produceren gewoonlijk een meer energiek en stimulerend effect. Witte Kratom kan je stemming verbeteren, je alertheid en mentale waakzaamheid verhogen, waardoor je je meer gemotiveerd voelt zonder angsten. Dit is geweldig bij de behandeling van personen met depressie of krachteloosheid. Het kan ook worden gebruikt als stimulerend middel om de concentratie en de alertheid te verbeteren, ter vervanging van cafeïne of tijdens een lange werkdag.

 

Top 10 effecten van Kratom

1. Verbetert de stemming

 

Een van de meest vooraanstaande effecten van Kratom is dat het de stemming kan verbeteren. Kratom kan je een positief en gelukkig gevoel geven, terwijl het ook een gevoel van algemeen welzijn opwekt. Omdat het bijna onmogelijk is iets anders te doen dan lachen terwijl je Kratom gebruikt, wordt het kruid vaak gebruikt om depressies aan te pakken.

 

 

2. Vermindert pijn

 

Kratom is een geweldig, natuurlijk alternatief voor schadelijke en verslavende voorgeschreven medicatie. Kratom vermindert pijn op dezelfde manier als morfine, door het activeren van de mu-opioïde receptoren. Het kan diverse aandoeningen verlichten: Migraines, pijn van artritis, spierpijn en zelfs vasculaire- en chronische pijn die op een andere manier moeilijk te bestrijden is.

 

 

3. Verhoogt de concentratie

 

In kleine doses, is Kratom geweldig in het verhogen van de concentratie, mentale alertheid en focus. Het zorgt voor helderheid en laat mentale mistigheid verdwijnen. Deze effecten worden zeer gewaardeerd in Thailand, waar Kratom voornamelijk wordt gebruikt als een stimulerend middel tijdens het werk. De truc is het vinden van de juiste dosering om geen kalmerende effecten op te wekken.

 

 

4. Medicinale eigenschappen

 

Zuidoost-Aziatische culturen gebruiken Kratom al honderden jaren om vele verschillende aandoeningen te behandelen. Kratom is een medicinaal kruid met diverse voordelen voor de gezondheid. Gezegd wordt dat het diabetici helpt hun bloedsuikerwaarden in toom te houden, omdat het catechine bevat, die insuline imiteert. Het hoge niveau anti-oxidanten kunnen wellicht zenuwbeschadiging na een beroerte verminderen.

 

 

5. Helpt bij ontwenningsverschijnselen van opiaten

 

Een verslaving aan opiaten is een serieus probleem, waar maar moeilijk vanaf te komen is. Personen die verslaafd zijn aan opiaten, kunnen door Kratom worden geholpen bij de vermindering van ontwenningsverschijnselen zoals overgeven, diarree, angst, pijn, slapeloosheid en overmatig zweten.

 

Kratom wordt met opium in verband gebracht omdat de actieve bestanddelen in Kratom op dezelfde receptoren inwerken als bepaalde opiaten. Kratom bevat echter geen opiaten – en dat is het grote verschil. Kratom veroorzaakt geen van de problemen die opiaten wel veroorzaken, zoals verslaving, ontwenningsverschijnselen en fysieke schade.

De alkaloïden in Kratom hebben een veel selectievere werking, ze werken voornamelijk als M-opioïde-receptoragonist, net als morfine. Maar Kratom veroorzaakt niet de verslavende effecten van opiaten, en daarom wordt het vaak gebruikt als veilige pijnstiller.

 

Kratom wordt gebruikt om ernstige afkickverschijnselen van een opiaatverslaving te behandelen. Kratom bevredigt de behoefte van aan opiaten verslaafde cellen, zonder de daadwerkelijke opiaatverbinding te voeden of nog meer schade te veroorzaken. Het stelt de cellen in staat om te herstellen, terwijl het verlichting biedt van ontwenningsverschijnselen. Bij sommige grote medische instituten gaat men er zelfs van uit dat de alkaloïden in Kratom in de toekomst extreem effectief zouden kunnen zijn bij de behandeling van opiaatverslavingen en dat ze zelfs wereldwijd een oplossing zouden kunnen bieden voor opiaatverslavingen.

 

6. Verbetert de kwaliteit van de slaap

Zeker in de hogere, kalmerende doseringen, is Kratom perfect voor het verbeteren van de slaap. Kratom brengt je in een gekalmeerde toestand, waardoor het in slaap vallen eenvoudiger gaat. Dit is geweldig nieuws voor slapelozen die moeite hebben in slaap te vallen. Het kan ook de kwaliteit van de slaap verbeteren, waardoor je je in de ochtend meer uitgerust voelt. Sommige mensen hebben zelfs gemeld dat zij meer dromen ervaren tijdens het gebruik van Kratom.

 

 

7. Stimulerend en een verhoogd, alert gevoel

 

Genomen in lagere doses, kan Kratom worden gebruikt om de ochtend actief te beginnen. Het werkt stimulerend, waardoor je meer energie hebt, en zorgt ook voor een wakker gevoel, zonder rusteloosheid of angst. Afhankelijk van de dosering en het type Kratom, wordt deze alertheid vaak vergezeld van een gevoel van mentale helderheid en focus. Dit effect kan personen, die lange dagen maken, helpen zich minder moe te voelen en ook diegenen die zwaar mentaal werk verrichten.

 

 

8. Ontspannend en Stress-verlichtend

 

Met grotere doses Kratom, ervaar je een ontspannend en stress-verlichtend effect. Het helpt je te ontdoen van negatieve gedachten en maakt je vrij van angst en spanning, vanwege de kalmerende en euforische effecten. Kratom helpt niet alleen je geest te ontspannen, maar kan ook helpen je spieren te ontspannen en lichamelijke en emotionele spanning te verlichten. Dit maakt Kratom geweldig voor het behandelen van angst- en stressgerelateerde aandoeningen, maar ook voor spanning in de spieren en rugpijn.

 

 

9. Vermindert sociale angsten

 

Kratom verlost je van sociale angst en zal je een meer comfortabel gevoel geven in sociale situaties, vanwege de ontspannende, toch stimulerende, effecten. Voor velen is het ontmoeten en praten met vreemden moeilijk. Kratom stimuleert je zelfvertrouwen en maakt het babbelen met nieuwe groepen mensen plezierig en leuk.

 

 

10. Verbetert seksuele prestaties

 

Kratom kan ook worden gebruikt als afrodisiacum, of om de seksuele prestaties bij zowel mannen als vrouwen te verbeteren, waarbij seksuele opwinding en sensaties worden vergroot. Hoewel dit geweldig werkt in een kleinere dosering, kan een hogere dosering je lichaam wel eens teveel ontspannen.

Waarom is het verkeerd om Kratom als een opiaat te beschouwen?

Er is één groot verschil tussen Kratom en opiaten. Dit is het feit dat de actieve bestanddelen in Kratom alkaloïden zijn, die alleen interacteren met specifieke opiaatreceptoren in het lichaam. De alkaloïden in Kratom binden zich niet aan de receptoren en creëren dus geen schade op de lange termijn in de cellen van het lichaam. Hierdoor kan Kratom verlichting bieden voor bepaalde lichamelijke aandoeningen zonder dat het risico op verslaving of schade bestaat. Er is slechts een verwaarloosbaar risico op verslaving.

 

Een reden waarom Kratom soms als een opiaat wordt beschouwd is het feit dat Kratom een paar effecten produceert die erg veel lijken op de effecten van opiaten. Kratom gedraagt zich in het lichaam als een endorfine en produceert ontspannende effecten die sommige mensen erg aan die van opiaten doen denken (het zijn echter niet dezelfde effecten). Ook wordt Kratom als 100% natuurlijk product gebruikt, vaak worden de bladeren ervan fijngemalen. Hoewel dit niet het geval is bij de meeste opiaten, die juist grondig verwerkt worden, wijzen veel mensen erop dat de meeste opiaten gemaakt worden van papaverplanten, en daarom zijn deze dus ook ‘natuurlijk’ – dit veroorzaakt zelfs nog meer verwarring als het gaat over Kratom vs opiaten, en hoe ze van elkaar verschillen.

Kratom Rode bladnerf - meest pijnstillend en kalmerend

Rode Kratom is de meest voorkomende Kratom. Het heeft over het algemeen een meer kalmerend en verdovend effect. Deze Kratom soort is goed voor het verlichten van spanning en gunt je geest rust terwijl je geniet van een een positieve stemming en instelling. Rode Kratom wordt ook vaak gebruikt om pijn te verlichten en om spanning in de spieren en slapeloosheid te behandelen. Hoewel deze soort meer rustgevende effecten levert, is het effect nog steeds afhankelijk van de dosering; in kleine doses kan je nog steeds een stimulerend effect verwachten.

 

€ 17,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Kratom Groene bladnerf - meest energiek en stimulerend

De effecten van groene Kratom zijn een mix van de effecten van de witte en rode Kratom. Het kan je een milde energiestoot leveren en de aandacht verbeteren, terwijl het je tegelijkertijd een meer ontspannen en comfortabel gevoel geeft. Dit type Kratom is goed voor het behandelen van pijn en sociale angsten, omdat de ontspannende, comfortabele, maar toch alerte effecten je meer spraakzaam kunnen maken en je meer op je gemak laten voelen in sociale situaties.

€ 17,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen

Kratom Witte bladnerf - meest mentale helderheid en stimulerend

Witte Kratombladeren produceren gewoonlijk een meer energiek en stimulerend effect. Witte Kratom kan je stemming verbeteren, je alertheid en mentale waakzaamheid verhogen, waardoor je je meer gemotiveerd voelt zonder angsten. Dit is geweldig bij de behandeling van personen met depressie of krachteloosheid. Het kan ook worden gebruikt als stimulerend middel om de concentratie en de alertheid te verbeteren, ter vervanging van cafeïne of tijdens een lange werkdag.

€ 17,50

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 3-5 dagen