1 op 1 sessie in combinatie met verschillende teacher plants

 

Deze sessie is meer voor de ervaren psychonaut. Er wordt in deze sessie een combinatie gebruikt van verschillende teacher plants. Dit wordt van tevoren samen met de begeleider en de psychonaut bepaald via de intake.

 

Je kunt een aantal kleurrijke closed-eyed-visuals ontdekken, zoals mandala-vormige figuren en werelden, of beelden van goden en elfen. De wereld is veel levendiger dan het al is. De wanden kunnen gaan golven en ademen. Planten beginnen te praten en de grenzen van de buitenwereld, de macrokosmos, vervagen tot die van de binnenste microkosmos.

 

Het ondergaan van een astrale reis en het binnenste van je eigen innerlijk is een geweldige beleving. De effecten kunnen best heftig zijn dus het is verstandig om je goed voor te bereiden. Om ervoor te zorgen dat je optimaal geniet van de teacher plants, zorg ik dat jij je veilig voelt en dat je het aangenaam hebt.

 

Iedereen vindt zijn of haar eerste ervaring met teacher plants over het algemeen een onvergetelijke ervaring. Negatieve ervaringen komen nauwelijks voor. Dat komt ook omdat de meeste mensen zich goed voorbereiden voordat ze een sessie ondergaan. Hoe schoner je al van te voren bent, hoe mooier de reis.

 

Ben je geschikt om een 1 op 1 sessie met Teacher Plants te ondergaan?

Een sessie met Teacher Plants is niet iets dat licht moet worden opgenomen. Het kan zelfs psychologisch destructief zijn als het door de verkeerde persoon wordt gedaan. Maar ook voor de juiste persoon, op het verkeerde moment, in de verkeerde omgeving.

 

Ten eerste moet je eerlijk zelfonderzoek doen. Als je denkt dat je niet in staat bent tegenover je diepste angsten voor de dood, waanzin en niet te vergeten erg overtuigende demonen te staan, neem deze weg dan niet. Er zijn andere wegen naar extase en visionaire staten zoals Meditatie, Mindfulness en Yoga e.d.

 

Zelfkennis is een sleutel tot wijsheid, en weten welke paden goed voor je zijn en welke niet, zijn in verschillende stadia van je leven een zeer belangrijk onderdeel daarvan. Bovendien is het beter om niet zo'n dergelijke ervaring te ondernemen als je jong bent. Want het is het beste om een brein met een ontwikkelde en solide ego-structuur te hebben voordat je op zoek gaat naar manieren om dat door elkaar te schudden.

 

Een ander belangrijk aspect dat invloed heeft op het verloop van de sessie is de omgeving waarin jij je bevindt. De omgeving moet zo zijn ingericht dat jij je veilig en beschermd voelt.

 

Dus heb je wel behoefte om het op deze manier te doen, dan bied ik je een veilige haven om het te ondergaan. Met de juiste intentie, muziek, aandacht, verzorging en alertheid zorg ik dat je een onvergetelijke reis maakt op een veilige plek waar jij je geborgen, veilig en vertrouwd zal voelen.

 

Ik werk op individuele basis waarbij maatwerk én persoonlijke aandacht volledig voorop staan.

 

Aanmelden:

Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan door je op te geven via het contactformulier. Na aanmelding zal er een telefonische intake plaatsvinden. Aan de hand van de intake kan er eventueel overgegaan worden tot het maken van een afspraak voor de sessie. Na het maken van de afspraak voor de sessie wordt er nog praktische informatie ter voorbereiding via e-mail toegestuurd.