1 op 1 coaching

Als lifecoach help ik mensen zichzelf te vinden en hun eigen keuzes in het leven te maken. Ik geef mensen richtlijnen om beter om te gaan met tegenslagen, en leer ze hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Mijn doel is anderen helpen succesvoller en gelukkiger in het leven te staan en mensen te helpen het beste uit zichzelf en hun leven te halen. Hiervoor kijk ik samen met de cliënt naar zijn/haar persoonlijkheid, vaardigheden, en wensen. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken, help ik mensen hun eigen antwoorden te vinden en hun eigen plannen te maken. Ik ondersteun maar de cliënt moet zelf aan de slag met zijn/haar wensen en plannen.

 

De 1 op 1 coaching zorgt vaak voor opmerkelijke veranderingen in korte tijd. Ik bied begeleiding en ondersteuning, zodat je wat meer orde en rust krijgt, meer vrede hebt met jezelf en vol vrede en vreugde kunt leven.

 

Ik heb al vele mensen gecoacht op zoek naar begeleiding op elk gebied van het leven. Ik combineer spirituele principes met praktische hulpmiddelen en bepaalde technieken. Je wordt begeleid naar het ware geluk en ik help je om innerlijke rust en vrede te bereiken.

 

In liefde en dankbaarheid,

 

 

Heb je interesse om een lifecoach traject aan te gaan met mij?

Neem dan contact op via het contactformulier

Ik ben werkzaam als lifecoach rondom Den Haag en omstreken.