Voor een persoonlijk advies

o.h.g.v.voedingssupplementen,

kan je bij mij terecht.

 Voedingsupplementen

Sinds januari 2016 gebruik ik en werk ik met supplementen die niet verkrijgbaar zijn via het normale distributiekanaal. Dit zijn supplementen die via mond tot mond reclame in omloop worden gebracht. Ik ben er via mijn nicht aangekomen. Ze gebruikt het vanwege haar reumaklachten en haar pijn is nagenoeg verdwenen. Ze heeft nog wel last maar lang niet zo erg. Ik heb ook last van reuma dus daarom ben ik het ook gaan gebruiken. Ik heb er enorme baat bij waardoor ik dit op mijn beurt ook weer aanbeveel. Het is logisch dat Je iets aanbeveelt als je iets echt goed vindt. Dat heb ik met de voedingssupplementen die ik op dit moment gebruik. Ik heb geen reumapijn meer en ik zit beter in mijn vel. Ik slaap beter. Mijn darmklachten zijn verdwenen en ik heb geen stemmingswisselingen meer. Zo begint het eigenlijk langzaamaan op de markt te komen. De supplementen zijn niet te verkrijgen in de winkel. Hierdoor wordt er bespaard op winkel, personeel en op reclame omdat het alleen via mond tot mond reclame in omloop wordt gebracht. Iedereen krijgt het supplement rechtstreeks van de fabriek geleverd.

 

Ik heb sinds januari 2016 al heel wat succesverhalen gehoord over deze voedingssupplementen. Het mooie is, is dat het gewoon voeding is maar wel hoogwaardig en compleet. Het is van biologische en natuurlijke oorsprong en alleen van groenten, fruit en kruiden vervaardigd. Al je vitaminen, mineralen, sporenelementen en vezels krijg je binnen via de basis supplementen. Je cellen worden beschermd en het is ontwikkeld om gezonde mensen gezond te houden. Een leuke bijkomstigheid is dat het ook klachten verhelpt.

 

Jouw lichaam krijgt met deze voedingssupplementen alle hoogwaardige bouwstoffen binnen die het nodig heeft om optimaal te functioneren. Jouw lichaam pakt wat het nodig heeft en jouw zelfgenezend vermogen gaat weer optimaal functioneren. Na een week merkte ik al verschil en zeker na een maand was het verschil voor mij enorm.

 

Een goed voedingssupplement is tegenwoordig noodzaak geworden vanwege die luchtvervuiling, gebruik van pesticiden, toevoeging van stoffen zoals suiker, synthetische vitamines etc., te vroege pluk, groei op steenwol matten, etc.

 

Wil je een persoonlijk advies wat je het beste kan gebruiken aan voedingssupplementen? Neem dan contact met me op via het contactformulier, dan informeer ik je graag. Ik werk in Den Haag en omstreken maar een telefonisch consult is ook mogelijk.

 

In liefde en dankbaarheid