'Shungite bescherming tegen straling'

 

Bij Shungite Nederland delen ze een belangrijke missie: mensen beschermen tegen de effecten van straling. Deze missie promoot ik graag.

 

Monique de Vries van Shungite Nederland heeft een boek geschreven die biedt waardevolle informatie over Shungite en de bescherming tegen straling, een onderwerp dat steeds relevanter wordt.

 

In de afgelopen jaren heeft Monique talloze vragen van klanten ontvangen die op zoek waren naar informatie over Shungite. Het leek haar een goed idee om al deze vragen en haar antwoorden hierop te bundelen en in de vorm van een boek met iedereen die geïnteresseerd is te delen. De meeste van haar blogs heeft zij eveneens opgenomen in het E-book, zodat men deze achtereen kunt lezen op een E-reader of tablet.

Daarnaast geeft ze veel praktische tips met betrekking tot het stralingsvrij maken van jouw huis en leefomgeving.

Het boek telt 130 pagina’s en is zeer de moeite waard om te lezen, want ik weet zeker dat bij het opvolgen van haar tips jij ook een heerlijk rustig en harmonieus veld kunt creëren in jouw eigen huis of praktijk!

Hierbij een overzicht van een aantal onderwerpen waar zij antwoord geeft op vragen van klanten:

• Water zuiveren;
• Hoe het huis straling vrij te maken;
• Jezelf beschermen onderweg;
• Shungite in de auto;
• Onderhoud van de stenen.

Wat nog leuker is, is dat bij eventuele extra informatie in de toekomst, je deze als gratis aanvulling op dit E-Book van haar ontvangt 🙂

 

Mocht je meer willen weten wat Shungite voor jou kan doen, dan kan je via mijn link het boek bestellen.