1 op 1 Theekransje met Passieflora Thee en Magische Bonbons

 

Het fijne van deze sessie is dat je een theekransje met bonbons ervaart die je meevoert naar een andere wereld.

 

Deze sessie kan voor mensen geschikt zijn die geen of wat minder ervaring hebben en als je meer bonbons neemt is het ook geschikt voor mensen die al wat ervaring hebben met teacher plants en/of Magic Truffles en/of Paddo's. De Passieflora Theesessie wordt gecombineerd met Magische Chocolade bonbons voor een intensere, langere en diepere beleving. Je komt bij stukken van je onderbewustzijn waar je normaal gesproken niet bij kan komen.

 

De Magische Chocobonbons worden in combinatie genomen met een lichte MAO remmer, de Passieflora thee.  In de bonbons zijn de stoffen Psilocine, Psilocybine, Baeocystine en norbaeocystine verwerkt in chocolade van 70% Cacao.

 

Veel mensen - zelfs autoriteiten begrijpen niet wat het verschil is tussen Magic Truffles en Paddo's.

 

Zowel hallucinogene paddenstoelen als truffels bevatten de psychoactieve stoffen Psilocine, Psilocybine, Baeocystine en norbaeocystine. Beide zijn schimmels maar niet in dezelfde vorm.

 

Vanuit biologisch perspectief is de beste manier om een truffel te omschrijven, dat dit het "overlevingsmechanisme" is van een groeiende zwam. Een schimmel kan uitgroeien tot een paddenstoel, maar als het mycelium (schimmeldraad) van een schimmel niet genoeg zuurstof krijgt en niet de juiste voedingsbodem om te overleven, dan kan er onder de juiste omstandigheden een schimmel-vruchtlichaam ontstaan dat zich ondergronds ontwikkelt. Dit noemen we sclerotia of truffel. Een truffel heeft een aantal maanden nodig om te groeien en de juiste potentie te bereiken. De Magic Mushroom krijgt de energie van Moeder Aarde en van de Hemel en de truffel krijgt alleen de energie mee van Moeder Aarde.

 

Psilocybine verandert het onderbewustzijn en zorgt voor het herschikken van de hersenen, zodat nieuwe verbindingen tussen neuronen worden gemaakt. Dit betekent niet een willekeurig optreden, maar de neuronen gaan uit van een nieuwe orde, die duidelijkheid en nieuwe perspectieven brengt op oude en nieuwe gedachten.

 

Zie hieronder een lijst van mensen voor wie het niet geschikt is:

  • Mensen onder de leeftijd van 18 jaar
  • Zwangere vrouwen
  • Mensen die lijden aan epilepsie of latente epilepsie
  • Mensen die lijden aan schizofrenie of latent neuropsychiatrische problemen
  • Mensen die lijden aan negatieve hartaandoeningen
  • Mensen die lijden aan een andere psychische stoornis

Er is geen hard bewijs in het geval van ongelukken maar voorkomen is beter dan genezen. Deze sessie is voor mensen die eerlijk zelfonderzoek hebben gedaan en denken dat ze in staat zijn om hun diepste angsten voor de dood en waanzin het hoofd te bieden. En die in staat zijn om zeer overtuigende en enge demonen onder ogen te zien. Maar die ook klaar zijn om een schoonheid, vrede en liefde van een overweldigende soort te ervaren. 

 

Psychedelica worden vooral gebruikt door meer opgeleide mensen zoals studenten en intellectuelen. Ze nemen truffels om hun creativiteit te vergroten en om nieuwe inzichten over hunzelf en over de wereld om ons heen te krijgen. De sessie kan een helende werking hebben op lichamelijk-, geestelijk-, ziel- en spiritueel niveau.

 

Aanmelden:

Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan door je op te geven via het contactformulier. Je krijgt na aanmelding een verklaring opgestuurd via email.