1 op 1 Theekransje met Passieflora Thee en Magische Bonbons

 

Het fijne van deze sessie is dat je een theekransje met bonbons ervaart die je meevoert naar een andere wereld. Het is een toegankelijke manier om kennis te maken met de astrale wereld.

 

De astrale wereld is de wereld waarin je ziel elke nacht vertoeft als deze het voertuig (het fysieke lichaam) aflegt om te slapen. Vaak heb je niet door wat je ziel aan het doen is als je ligt te slapen. Je weet misschien wel wat flarden van dromen maar als je dit niet gelijk opschrijft zodra je wakker bent of je het je probeert te herinneren, is die herinnering vaak snel verdwenen. Je ziel is blij dat het voertuig is afgelegd zodat deze vrij kan reizen door allerlei dimensies, studiebijeenkomsten kan bijwonen en familie en vrienden kan opzoeken. Dus het is vaak maar goed dat je niet precies weet wat je ziel aan het doen is, anders wil je daar blijven. De informatie die je tijdens je slaap krijgt is nodig om het aardse leven te kunnen leven. Een sessie met Teacher Plants zorgt ervoor dat je bewust in die astrale wereld gaat vertoeven.

 

Deze sessie kan voor mensen geschikt zijn die ruime ervaring hebben, geen of wat minder ervaring hebben. Het hangt ervan af hoeveel bonbons je eet. Het is ook zeer geschikt voor mensen die al wat ervaring hebben met teacher plants en/of Magic Truffles en/of Magic Mushroom. De Passieflora Theesessie wordt gecombineerd met Magische Chocolade bonbons van 70% cacao. De cacao versterkt de psychoactieve stoffen die in de bonbon zijn verwerkt voor een intensere, langere en diepere beleving. Je komt bij stukken van je onderbewustzijn waar je normaal gesproken niet bij kan komen. De cacao opent ook de hartchakra zodat je de liefde voor jezelf, alles en iedereen meer zal gaan ervaren.

 

De Magische Chocobonbons worden in combinatie genomen met een lichte MAO remmer, de Passieflora thee. Dit zorgt ervoor dat je nog makkelijker in die astrale wereld terechtkomt. In de bonbons zijn de stoffen Psilocine, Psilocybine, Baeocystine en norbaeocystine verwerkt in chocolade van 70% Cacao.

 

Zowel hallucinogene paddenstoelen als truffels bevatten de psychoactieve stoffen Psilocine, Psilocybine, Baeocystine en norbaeocystine. Beide zijn schimmels maar niet in dezelfde vorm.

 

Vanuit biologisch perspectief is de beste manier om een truffel te omschrijven, dat dit het "overlevingsmechanisme" is van een groeiende zwam. Een schimmel kan uitgroeien tot een paddenstoel, maar als het mycelium (schimmeldraad) van een schimmel niet genoeg zuurstof krijgt en niet de juiste voedingsbodem om te overleven, dan kan er onder de juiste omstandigheden een schimmel-vruchtlichaam ontstaan dat zich ondergronds ontwikkelt. Dit noemen we sclerotia of truffel. Een truffel heeft een aantal maanden nodig om te groeien en de juiste potentie te bereiken. De Magic Mushroom krijgt de energie van Moeder Aarde en van de Hemel en de truffel krijgt alleen de energie mee van Moeder Aarde.

 

Psilocybine verandert het onderbewustzijn en zorgt voor het herschikken van de hersenen, zodat nieuwe verbindingen tussen neuronen worden gemaakt. Dit betekent niet een willekeurig optreden, maar de neuronen gaan uit van een nieuwe orde, die duidelijkheid en nieuwe perspectieven brengt op oude en nieuwe gedachten.

 

Zie hieronder een lijst van mensen voor wie het niet geschikt is:

  • Mensen onder de leeftijd van 18 jaar
  • Zwangere vrouwen
  • Mensen die lijden aan epilepsie of latente epilepsie
  • Mensen die lijden aan schizofrenie of latent neuropsychiatrische problemen
  • Mensen die lijden aan negatieve hartaandoeningen
  • Mensen die lijden aan een andere psychische stoornis

Er is geen hard bewijs in het geval van ongelukken maar voorkomen is beter dan genezen. Deze sessie is voor mensen die eerlijk zelfonderzoek hebben gedaan en denken dat ze in staat zijn om hun diepste angsten voor de dood en waanzin het hoofd te bieden. En die in staat zijn om zeer overtuigende en enge demonen onder ogen te zien. Maar die ook klaar zijn om een schoonheid, vrede en liefde van een overweldigende soort te ervaren. 

 

Psychedelica worden vooral gebruikt door meer opgeleide mensen zoals studenten en intellectuelen maar ook kunstenaars en creatievelingen weten er raad mee. Ze nemen truffels om hun creativiteit te vergroten en om nieuwe inzichten over hunzelf en over de wereld om ons heen te krijgen. De sessie kan een helende werking hebben op lichamelijk-, geestelijk-, ziel- en spiritueel niveau.

 

Aanmelden:

Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan door je op te geven via het contactformulier.

 


"Mensen die depressief zijn, zitten vaak vast in negatieve denkpatronen", zegt neurowetenschapper Mendel Kaelen. "Door psilocybine te gebruiken, kunnen ze een ander perspectief krijgen op de dingen waar ze tegenaan lopen."


Hoe het werkt, weten de onderzoekers niet: "Deze studie laat zien dát het werkt en daar draaide het om", zegt Kaelen. In het onderzoek kregen twaalf depressieve patiënten psilocybine toegediend. Na twee sessies bleven de klachten bij de twaalf drie weken lang weg. Bij vijf van hen bleven de klachten zelfs drie maanden weg

Volgens de onderzoekers is het middel veilig: "Er moet wel een therapeut aanwezig zijn die de sessie op een empathische manier begeleidt. Het is namelijk een nieuwe ervaring die erg overweldigend kan zijn en waar mensen bang van kunnen worden", zegt Kaelen.

 

Een lange sofa, een comfortabele stoel, notitieblok - en een doosje paddo's. Als het aan Britse onderzoekers ligt, behandelen psychiaters binnenkort sommige depressies met een therapeutische trip. Ze publiceerden hun onderzoek op 15 juni 2016 in het prestigieuze medische blad 'The Lancet Psychiatry'.