De originele reviews zijn te vinden op Google Maps

 

Door hier te klikken,

kunt u de originele reviews bekijken.

Ziehier een aantal van de reviews:


Alessandro Ferrari    (4 jaar geleden)

If you're serious about changing your life and don't know how you can do it and who to trust, Jennifer is the hand that will guide through your process of self discovery. She's one of the kindest and one of the most compassionate people I've ever met in my life. I would 100% recommend her to anyone interested in life coaching and plant medicines.

 

(Vertaald door Google)

Als je serieus bent over het veranderen van je leven en niet weet hoe je het moet doen en wie je kunt vertrouwen, dan is Jennifer de hand die je door je proces van zelfontdekking zal leiden. Ze is een van de vriendelijkste en een van de meest medelevende mensen die ik ooit in mijn leven heb ontmoet. Ik zou haar 100% aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in levenscoaching en plantengeneesmiddelen.

 

 


Radjin Patai    (4 jaar geleden)

Jennifer heeft me geweldig begeleid bij het zoeken, vinden en verwerken van blokkades/obstakels in m'n leven. Jennifers energie, presentie zorgde ervoor dat ik kalmer werd op de momenten waar dat nodig was. Al m'n blokkades/obstakels werden verwerkt, glad gestreken. Geweldige ervaring, denk er nog dagelijks aan terug. Waar velen mij niet konden helpen, kon Jennifer dat wel, ik was herboren!!!! Jennifer is echt een hele goede coach/begeleider. Respect!!!

 


Natascha Doorneveld    (4 jaar geleden)

Een intense ervaring die met veel liefde en zorg door Jennifer wordt begeleid.

 


Maria Niena    (4 jaar geleden)

Geliefde Jennifer, bedankt voor het creëren van deze geweldige ceremonies met alle goede liefde en zorg. Jouw plek is voor mij als thuiskomen. Je hebt me alles gegeven wat ik nodig had, op het juiste moment, in de juiste staat van gulheid. Je hebt echt een geweldige energie en weet precies wat je op het juiste moment moet doen om een zeer diepe ervaring te doorstaan met een bemoedigende, vredige energie. Ik heb het gevoel dat er zoveel gewicht is opgeheven op mijn energieveld. Voor iedereen die privésessies wil doen, is dit echt een zeer hooggekwalificeerde aanbeveling. Veel liefs Marianne

 


Rani Ramnares    (4 jaar geleden)

Lieve Jenny, dank voor deze ervaring. Jouw begeleiding (en die van Joeri) in onze reis was onbeschrijflijk. Ik kom snel weer terug voor mijn volgende sessie. Heel veel liefs Rani

 


Alwin Gopal    (4 jaar geleden)

Ik ben kort geleden bij Jennifer Virginia geweest, had wat trauma's en depressies. Na een sessie met een teacherplant voel ik me helemaal verlicht, het heeft me nieuwe inzichten gegeven en ik kan het leven weer aan. Eigenlijk zou iedereen het minstens één keer het moeten doen. Jennifer dankjewel voor alle goeds wat je gebracht hebt......thanks!!

 


Bob Boelen    (4 jaar geleden)

Fijne serene ervaring met Jennifer, aanrader voor kennismaking met teacher plant en meer zelfinzicht.

 


Debbie van Amerongen   (4 jaar geleden)

Jennifer is een hele lieve rustgevende vrouw die goed weet wat ze doet. Je voelt je meteen bij haar op je gemak. Ze heeft me een fantastische ervaring gegeven en wist precies hoe te handelen op welk moment. Dank je lieve Jen.

 


Tseard Rinsma   (4 jaar geleden)

In de eerste instantie vond ik het zeer spannend om mezelf over te geven aan deze teacher plant. Maar tijdens de kennismaking had ik een hele fijne, vertrouwde en warme indruk gekregen van Jennifer, Ik kon me geen betere setting bedenken dan hoe ze dat in haar thuisomgeving heeft ingericht. Door de gespecialiseerde begeleiding werd ik volledig ontzorgt en kon ik het maximale uit deze ervaring halen. Ik zou ieder persoon dat geïnteresseerd is in deze vorm van self-healing daarom ook zeker willen aanraden om contact op te nemen met Jennifer. De duidelijke communicatie en de informatie dat alvorens wordt verstrekt, verwijderd alle mentale barricades die je wellicht ervaart! Voordat Ik me hieraan toegaf was ik vrij sceptisch, ook in de daadwerkelijke bijdrage die het zou kunnen opleveren, maar ook daarin ben ik 180 graden gedraaid!

 


 

Magdalena Niedziela   (4 jaar geleden)

Ik ga regelmatig naar Jennifer voor een sessie met een teacher plant. Een geweldige spirituele ervaring die met niets anders kan worden vergeleken. Het heeft me enorm geholpen om aan mijn trauma's te werken en veel andere aspecten door welke ik in het verleden vastzat. Jennifer is erg professioneel in wat ze doet. De manier waarop ze je door dit proces begeleidt is vol van liefde en uniek.

 


 

Henrik van den Berge   (4 jaar geleden)

Ik had geen enkele ervaring op dit vlak, maar was erg nieuwsgierig geworden door podcasts van vooral Tim Ferriss en Joe Rogan. De sessie die ik bij Jennifer heb gehad overtrof alles waar ik op had gehoopt. Ik denk dat ik ook wel geluk heb gehad. Kort gezegd heb ik een mystieke ervaring gehad, die mijn blik op het leven blijvend heeft veranderd. Over Jennifer niets dan goeds. De sessie vindt plaats bij haar thuis, in een 1:1 setting. Haar vriend is ook thuis. Haar kamer is sfeervol ingericht, maar niet over-the-top, en heeft een fijne sfeer. Alles om je je veilig en geborgen te laten voelen, zodat je je helemaal aan de ervaring kunt overgeven. Jennifer is een wijze vrouw. Ze start de sessie met een aantal rituelen. Tijdens de sessie waakt ze over je als een moeder, en vraagt op de juiste momenten of je wat wilt eten, of behoefte hebt aan een dekentje. Ze zorgt voor de muziek. Verder doet de plant het werk. Ik heb al afgesproken dat ik volgend jaar weer terug kom bij Jennifer. Deze ervaring gun ik iedereen, ik ben er een beter persoon van geworden.

 


 

oreo grande   (3 jaar geleden)

Ik ging met een open mind in de sessie en wist eigenlijk niet wat ik van kon verwachten. Ik werd heel goed ontvangen door Jennifer. Wat een mooi mens is zij, zij heeft heel de sessie goed voor mij gezorgd. Ik voelde mij enorm op mijn gemak, veilig. Het voelde net of ik in een warm bad terecht was gekomen. Ik zou deze ervaring niet willen missen. Het is iets wat iedereen 1 keertje zou moeten doen in het leven. Ik ervaar enorm veel rust en harmonie in mij na deze sessie, een geschenk is het, gezien het feit dat ik altijd ongeduldig ben. Het is allemaal goed nu. Good luck !!!!

 


 

Kim Meester   (3 jaar geleden)

 

Ik heb met Jennifer een sessie gehad en denk hier nog vaak aan terug. Ze weet precies waar ze mee bezig is, heeft alles tot in de puntjes voorbereid met mooie bloemen en lekker eten. Er heerst een heerlijke ontspannen en open sfeer en ze begeleid je geweldig door de hele avond heen.

 


 

Em Pat   (3 jaar geleden)

Behind an ordinary door in an ordinary street in The Hague lies a small oasis. What a surprise! My friend and I had the pleasure of experiencing a Teacher plant session with Jennifer. My friend had done one before, so knew what to expect. But for me it felt like I was about to embark on an exciting adventure. We were greeted warmly and everything was explained with great care. The session then started with a meditation/prayer and after drawing an inspirational archangel card, we drank the truffle tea Jennifer had prepared in advance. We were with Jennifer for about 6 hours and during our journey, she took wonderful care of us, making sure the mood and setting fitted the moment. She made us feel safe & comfortable and watched over us all the time without being intrusive. This way we could experience the session to maximum effect. I think the experience will be different for everybody, but with Jennifer you will be in great and caring hands. I would definitely recommend her if you are in search of a guided journey. It was a special experience.

 

(vertaald door Google)

Achter een gewone deur in een gewone straat in Den Haag ligt een kleine oase. Wat een verrassing! Mijn vriend en ik hadden het genoegen een Teacher-plantsessie met Jennifer te ervaren. Mijn vriend had er al een gedaan, dus wist wat hij kon verwachten. Maar voor mij voelde het alsof ik op het punt stond een spannend avontuur aan te gaan. We werden hartelijk ontvangen en alles werd met grote zorg uitgelegd. De sessie begon vervolgens met een meditatie/gebed en na het trekken van een inspirerende aartsengelkaart dronken we de truffelthee die Jennifer van tevoren had bereid. We waren ongeveer 6 uur bij Jennifer en tijdens onze reis zorgde ze uitstekend voor ons en zorgde ervoor dat de sfeer en setting bij het moment pasten. Ze zorgde ervoor dat we ons veilig en comfortabel voelden en waakte de hele tijd over ons zonder opdringerig te zijn. Zo konden we de sessie maximaal beleven. Ik denk dat de ervaring voor iedereen anders zal zijn, maar bij Jennifer ben je in goede en zorgzame handen. Ik zou haar zeker aanbevelen als je op zoek bent naar een begeleide reis. Het was een bijzondere ervaring.

 

Stacey Oosenburg   (3 jaar geleden)

 

Als je twijfelt om de stap te nemen, om kennis te maken met de teacherplant, dan zou ik zeggen: dat is niet nodig, gwn doen! Een vriendin van mij bracht de teacherplant onder mijn onder mijn aandacht, waardoor ik op zoek ging naar meer informatie. Na enige tijd google af te zoeken naar informatie en na documentaires gezien te hebben, wilde ik zelf graag ervaren wat de teacherplant voor mij zou kunnen betekenen. Het enige wat mij voor mij nog als een drempel voelde, was het deelnemen aan een groepssessie. Dus ik begon mij zoektocht naar de mogelijkheid voor een 1 op 1 sessie. Zo kwam ik op de site van Jennifer terecht. Gezien de mogelijke heftigheid, vond ik het ook belangrijk om mij te laten begeleiden, door een ervaren coach. Na het lezen van haar website en de reviews besloot ik contact met haar op te nemen. Het gesprek voelde vertrouwd waardoor ik de stap durfde te nemen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik toch nog enigzins sceptisch was. Omdat niemand kan zeggen wat jouw ervaring zal zijn. En ik ben van mening dat: "just because it's on the internet, doesn't mean it's true. Dus ergens was het toch een "leap of faith". Het enige wat voor in iedere review overeenkwam is: dat je dingen leert, ziet en/of onder ogen krijgt, wat je op dat moment het meest nodig hebt. Achteraf gezien denk ik ook dat het niet in woorden uit te drukken is hoe deze ervaring is, door dit unieke gegeven. Iedereen staat nou immer anders in het leven. Ik kan alleen zeggen dat het mij heel veel rust heeft gegeven, orde heeft gebracht in mijn gedachten en positieve kijk heeft gegeven op het verleden en negatieve ervaringen in het heden. Ik ben Jennifer dankbaar voor de begeleiding tijdens deze mooie ervaring. Ze heeft mij goed begeleid in de periode voorafgaand aan de sessie (wat niet onderschat moet worden). En ook de nazorg is heel fijn. Kortom: Mocht je de stap willen zetten, dan kan ik zeggen dat je bij Jennifer in goede handen bent.

 


 

Alice van der Laan   (3 jaar geleden)

Dit was mijn derde teacher plant ceremonie en mijn eerste keer bij Jennifer. Wat een geweldige ervaring. Door haar goede zorg en begeleiding (voor, tijdens en na de sessie) ben ik niet angstig geweest, niet misselijk en voel ik me als herboren. Ze heeft alles supergoed uitgelegd, de ruimte prachtig aangekleed en ze was er voor me als ik haar nodig had. Naast de mooie, liefdevolle sessie heb ik daarnaast ook nog heel lang met haar mogen praten en heeft ze me tips gegeven op werk en persoonlijk gebied waar ik heel veel aan heb. Je krijgt van haar niet alleen een prachtige ceremonie maar ook heel veel liefde, kennis en coaching. Ik kom hier zeker terug en raad het iedereen aan!

 


 

Danny S   (3 jaar geleden)

 

Prachtige ervaring met mijn eerste kennis making met teacher plants! Jennifer is zeer ervaren en lief persoon met de juiste begeleiding en luistert goed naar je wensen!!! Top echte aanrader!

 


 

David van Gastelum   (3 jaar geleden)

It was a great experience! Jennifer is a great coach, I learn so much from the session I I fully recommend anyone to visit her. My experience was very unique, I got lots of information from the Teacher plant, it help me in many ways, physically, mentally and spiritually.

 


 

Paul Buisman   (3 jaar geleden)

Zeer prettige ervaring gehad bij Jennifer! Bij binnenkomst hing er gelijk al een ontspannen sfeer en voelde het alsof ik haar al een tijdje kende. Ze kon goed aftasten welke mate van begeleiding ik wel of niet nodig had tijdens de sessie. Mocht ik weer een ceremonie gaan doen, zal het zeker weer hier zijn!

 


 

Mike Quincy Schilperoort   (3 jaar geleden)

 

Amazing gids! Voelde me meteen veilig en vertrouwt... Ben zo dankbaar! Precies het goede moment, met precies de goede boodschappen. Thank you ❤️🙏🏽 …

 


 

Sarah Brown   (3 jaar geleden)

 

I had a fantastic 1:1 guided coaching session with Jennifer during which I learned things about myself that i will carry with me for the rest of my life. I have explored many different spiritual and therapeutic experiences, but this one was truly life-changing. Jennifer creates a safe, healing, caring place, space and atmosphere which is optimal for doing such work. Thank you Jennifer!

 

(Vertaald door Google)

Ik heb een fantastische 1:1 begeleide coachingsessie gehad met Jennifer, waarin ik dingen over mezelf heb geleerd die ik de rest van mijn leven met me mee zal dragen. Ik heb veel verschillende spirituele en therapeutische ervaringen onderzocht, maar deze was echt levensveranderend. Jennifer creëert een veilige, helende, zorgzame plek, ruimte en sfeer die optimaal is voor dit werk. Bedankt Jennifer!

 


 

Hendrick Smit   (3 jaar geleden)

Dit was mijn eerste ervaring met het Zuid-Amerikaanse plantenritueel, ook wel de Teacher Plant genoemd. Het was best gezellig, grotendeels dankzij de omgeving, de muziek, de kwaliteit van het plantenextract en de begeleiding. De dieetbeperkingen voorafgaand aan het ritueel waren goed te doen en niet zo streng als je vaak leest. De ervaring gaf mij de bevestiging van wat ik al wist. Soms is dat alles wat nodig is. Het was fijn dat er geen afleiding aanwezig was tijdens de sessie. Ik zou de ervaring zonder aarzeling herhalen.

 

 


 

Joanne Glas   (3 jaar geleden)

 

I was actually due to go to Spain to a group ceremony, it’s funny how things work out, with Covid it was impossible and then I heard from 2 friends that had been to Jennifer. I am so pleased I went to Jennifer, it was meant to be🤗 Jennifer is very easy to be with, I felt safe and cosy in her home, I loved my experience & got out what I wanted, and my body took what it needed,,, I stayed the night and rested well after my 6 hours.... My Experience was awesome and I highly recommend Jennifer as your guide. I do not think I would feel totally relaxed in a group, but that’s my personal way. so Jennifer I am a fan of yours. Thankyou and see you soon. Jo♥️

 

(Vertaald door Google)

Ik zou eigenlijk naar Spanje gaan voor een groepsceremonie, het is grappig hoe het loopt, met Covid was het onmogelijk en toen hoorde ik van 2 vrienden die naar Jennifer waren geweest. Ik ben zo blij dat ik naar Jennifer ben gegaan, het had zo moeten zijn🤗 Jennifer is heel gemakkelijk in de omgang, ik voelde me veilig en gezellig in haar huis, ik hield van mijn ervaring en kreeg wat ik wilde, en mijn lichaam nam wat het nodig had,,, ik bleef de nacht en rustte goed uit na mijn 6 uur. ... Mijn ervaring was geweldig en ik beveel Jennifer ten zeerste aan als je gids. Ik denk niet dat ik me helemaal ontspannen zou voelen in een groep, maar dat is mijn persoonlijke manier. Dus Jennifer, ik ben een fan van jou. Bedankt en tot snel. Jo♥️

 


 

Marc   (3 jaar geleden)

Wow Jennifer, Thank you so much for opening your doors to us! Just when I thought I had exhausted all options Jennifer appeared from grace at the perfect time. I felt quite lost in the months leading up to it and was in need of some divine clarity. My intentions were carefully considered by Jennifer and the ceremony was conducted accordingly. Jennifer is incredibly adept at providing the medicine, she gives full explanations and is compassionate, respectful and attentive to your every needs. I appreciate all the research you did into my sun sign and the addition of angel cards. These aspects and the layout of the room provided a perfect set and setting for my journey. The medicine and Jen’s guidance, delivered everything I hoped for and more. I felt all the answers were already there and the medicine just removed the shroud of doubt. Themes of gratitude, love, purity and courage, coloured my journey but these are just meager words to describe something so indescribable! Being in the comfort of her home created a more intimate integration session, something you don’t always get in larger groups. We broke our fast together with some delicious soup and discussed the experience at length. Jennifer and her partner are completely non-judgmental so I felt at ease to explore all aspects of my experience with them. After a comfy rest, albeit short (because I felt so alive), conversations continued over warm drinks, and in the end, I was quite sad to leave. I will never forget this experience and I cannot recommend Jennifer and her partner enough! This is the place to go for deep healing and spiritual growth. Big love to you both <3

 

(Vertaald door Google)

Wauw Jennifer, heel erg bedankt voor het openen van je deuren voor ons! Net toen ik dacht dat ik alle opties had uitgeput, verscheen Jennifer op het perfecte moment uit de gratie. Ik voelde me behoorlijk verloren in de maanden die eraan voorafgingen en had behoefte aan wat goddelijke helderheid. Mijn bedoelingen werden zorgvuldig overwogen door Jennifer en de ceremonie werd dienovereenkomstig uitgevoerd. Jennifer is ongelooflijk bedreven in het verstrekken van de medicijnen, ze geeft volledige uitleg en is meelevend, respectvol en attent op al je behoeften. Ik waardeer al het onderzoek dat je hebt gedaan naar mijn zonneteken en de toevoeging van engelenkaarten. Deze aspecten en de indeling van de kamer vormden een perfecte setting voor mijn reis. Het medicijn en de begeleiding van Jen leverden alles op waar ik op hoopte, en meer. Ik had het gevoel dat alle antwoorden er al waren en dat het medicijn de sluier van twijfel wegnam. Thema's dankbaarheid, liefde, zuiverheid en moed kleurden mijn reis, maar dit zijn slechts magere woorden om zoiets onbeschrijfelijks te beschrijven! Omdat ze in het comfort van haar huis was, ontstond er een meer intieme integratiesessie, iets wat je niet altijd in grotere groepen tegenkomt. We onderbraken samen ons vasten met heerlijke soep en bespraken de ervaring uitgebreid. Jennifer en haar partner zijn volledig niet-oordelend, dus ik voelde me op mijn gemak om alle aspecten van mijn ervaring met hen te verkennen. Na een comfortabele rustpauze, zij het van korte duur (omdat ik me zo levend voelde), gingen de gesprekken verder onder het genot van warme dranken, en uiteindelijk was ik behoorlijk verdrietig om te vertrekken. Ik zal deze ervaring nooit vergeten en ik kan Jennifer en haar partner niet genoeg aanbevelen! Dit is de plek voor diepe genezing en spirituele groei. Grote liefde voor jullie allebei <3

 


 

Hadiss Yousefi   (3 jaar geleden)

Mooi, intens en vooral een onvergetelijke ervaring!! Jennifer is een top mens, een mooi licht met een hart van goud. Dat het goed voelt voel je zodra je bij haar binnenstapt. Ze verwelkomt je in haar huis en zet (letterlijk) alle deuren voor je open. Vooraf nam ze de tijd om mij goed in te lichten. Daardoor was ik minder zenuwachtig en het voelde voor mij alsof ik haar al jaren ken. Tijdens en na de plant ceremonie heeft ze mij goed opgevangen en ze was de hele tijd bij me om me gerust te stellen door met mij te praten. Zoals velen heb ik in het begin twijfels gehad. Dus als je dit overweegt wil ik je adviseren om zonder verwachting in te stappen en wees vooral niet bang. Stel je open en laat je leiden door haar. Het komt wel goed! Je ervaart puur en onvoorwaardelijke liefde, rust en above all je gaat het meest onvergetelijke ervaring van je leven meemaken. Het was een mooie ervaring met hier en daar wat heftige momenten. maar ik ben door blijven zetten. Nu is de pijn vervangen door liefde, kracht en selflove! Ik koester elk moment, les en inzicht wat ik heb gekregen tijdens mijn reis en hopelijk kan ik dat geleidelijk integreren in mijn leven. Enorm bedankt lieve Jennifer. Keep up the good and loving work. Hopelijk tot ziens!

 

 


 

Amy Swart   (3 jaar geleden)

Wat een liefdevolle, warme, ervaren en bijzondere ervaring. De Teacher Plants zijn van zichzelf natuurlijk al een hele mooie, bijzondere en leervolle ervaring. Hetgeen wat het zo onderscheidt van andere plekken die deze service/product aanbieden is zonder twijfel Jennifer zelf. Vanaf het moment dat zij contact met je opneemt tot het moment dat je de deur uit loopt is zij één en al liefde, warmte, vertrouwen, veiligheid en openheid. Zij is er voor jou en dat zul je merken in alles wat zij doet en wie zij is. Het voelde als thuiskomen, ik kon mezelf ook letterlijk terugzien in haar. Ik wil altijd mensen om me heen hebben bij wie het warm, liefdevol en vertrouwd is. Zeker als het om zo een intense ervaring gaat is het fijn als je je zodanig op je je gemak kan voelen. Dus als je ook datgeen wenst te ervaren, raad ik je zeker aan om bij Jennifer langs te gaan. Ik ben nu meerdere keren bij Jennifer geweest en zal ook zeker terug blijven gaan. Van je missie vanuit de Maya's uitzoeken, wat jouw thema in het leven is, welke chakra dominant is, de teacher plants zelf, tot mijn haren vast houden tijdens de reis, klankschalen gebruiken, alles proberen om bepaalde pijntjes weg te halen, het precies aanvoelen wat je nodig hebt, het precies weten wat je doormaakt door haar eigen ervaringen en expertise, het eten maken voor je na de sessie, een cadeautje die je meekrijgt en het contact dat je altijd met haar kan hebben... dat is meer dan slechts enkel teacher plants. Dank je Jennifer, je weet het, je zit aan ons vast haha. Liefs, Amy