De Gezondheidsreset Kuur

 

Ben je het zat om spiegels te mijden?

Ben je er klaar voor om je weer goed in je lijf te voelen?

Wil jij dat al jouw cellen weer jubelen?

 

 

De tijd is rijp om een geheim te onthullen, een geheim dat door rijke en beroemde mensen al meer dan 50 jaar wordt bewaard. Een geheim, alleen bekend is bij een  paar dokters, is een zeer dure kuur dat slechts in een paar exclusieve en discrete privé-klinieken in Rome, Genève, Marbella en Californië wordt uitgevoerd.

Dit is het geheim van de slanke en mooie mensen. Het geheim over hoe je fit en goed geproportioneerd kan blijven of hoe je je figuur in korte tijd terug kunt krijgen. In glossy tijdschriften of tv-programma's worden steeds weer dezelfde vragen gesteld:

  • Hoe is het mogelijk dat de Amerikaanse actrice Renee Zellweger op de rode loper kan lopen met een model figuur, zo’n korte tijd na het filmen van de "Brigit Jones" films waarin ze de rol van een schattig mollig meisje speelt?
  • Hoe komt het dat beroemdheden, zoals Heidi Klum en Catherine Zeta-Jones, nog maar een paar weken na de bevalling, kunnen pronken met hun prachtige rondingen in een adembenemende avondjurk zonder rest tekenen van hun zwangerschap?
  • Hoe kan het, dat de Hollywood diva van de 1990’s, Liz Taylor in staat was om met zichzelf te pronken in een maat 6 jurk op haar glamoreuze huwelijk met Larry Fortensky terwijl ze zichzelf een paar weken eerder in een maat 12 perste?
  • Hoe heeft Sophia Loren in de jaren 1960 haar absolute droom figuur weten te behouden?
  • Hoe kon Marcello Mastroianni zijn imago als de perfecte latin lover jaren lang gestand doen?

Meer dan een halve eeuw werd 'De Stofwisselingskuur' oftewel 'De Gezondheidsreset Kuur' alleen verspreid door middel van mond tot mond reclame in de wereld van de VIP's. Discretie was, en is nog steeds top prioriteit voor artsen en privé-klinieken die dit top gewichtsverlies programma aanbieden. Bovendien kost dit geheime dieet een fortuin! Sterren en beroemdheden moeten enkele duizenden euro’s betalen om hun droomgewicht te bereiken in een paar weken of om de kilo’s in toom te houden.

Dit alles behoort tot het verleden. De tijd is nu gekomen om eindelijk de sluier op te lichten en te praten over deze spectaculaire Kuur! Het is een kuur dat gebaseerd is op de kracht van hormonen, erom bekend staat dat het jojo effect uitblijft en de kilo's als sneeuw voor de zon verdwijnen in nog geen anderhalve maand tijd.

 

Zie onderstaande foto's van mensen zoals jij en ik.

Die kuur is eindelijk betaalbaar geworden en bereikbaar voor iedereen.

 

Wil je ook weer blij zijn met je lichaam?

Ben je er klaar voor om je weer fit, gezond, vitaler en lichter te voelen?

Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven?

 

Als je deze vragen met een 'ja' kunt beantwoorden, neen dan contact op via

het contactformulier voor meer informatie of om gelijk te starten.