Wat is een teacher plant?

Alle planten zijn leraren die ook daadwerkelijk iets te bieden hebben. Voor iedere kwaal is er een plant die kan helpen. Zo bestaat er ook een drank Ayahuasca. Het is een verzamelnaam voor een groep plantenbrouwsels die MAO-remmers bevattende planten combineren met planten die DMT bevatten. DMT is een lichaamseigen stof die in al onze cellen aanwezig is. De MAO remmende plant breekt een enzym af waardoor de DMT in het lichaam vrijkomt. DMT komt ook vrij als je net wordt geboren, slaapt of als je doodgaat. Gedurende je leven is er een enzym in je lichaam die de DMT afbreekt. Dit zorgt ervoor dat je niet continue in contact staat met de astrale wereld. Je staat er wel mee in contact maar het enzym in jouw lichaam die zorgt ervoor dat de poort gesloten is op bepaalde tijden van de dag.

 

Wat doet Ayahuasca?

 Als de DMT vrijkomt kan je een aantal dingen ervaren.

 

 • heling op lichamelijk-, ziels- en spirtueel- en emotioneel niveau;
 • het verwerken van trauma’s;
 • een innerlijke reis in je bewustzijn;
 • nauwer in contact komen met jezelf, je gidsen, het goddelijke;
 • een astrale reis maken;
 • uit je lichaam treden;
 • 'de kleine dood' en/of een wedergeboorte ervaren;
 • helder horen, helder voelen, helder ruiken, helder zien, helder proeven, helder invoelen;
 • met overledenen in contact komen en communiceren;
 • met andere entiteiten communiceren;
 • telepathie met de mensen in dezelfde ruimte of die dicht bij je staan.

Bovenstaande ervaringen zijn allemaal mogelijk. Het kan maar het hoeft dus niet. Iedereen maakt iets anders mee. Tijdens een reis met een teacher plant kan je vragen stellen en antwoord krijgen. Wel is het zo dat je krijgt wat je aankunt en wat je nodig hebt. De teacher plant bepaalt wat jij nodig hebt. Helaas hebben we er niets over te zeggen. Je kunt het één willen, maar toch iets anders krijgen omdat hetgeen wat je krijgt tijdens de reis hogere prioriteit heeft voor jouw ontwikkeling en jouw ontwakingsproces. 

 

Je kunt jezelf zien als een ui en een teacher plant neemt laagje voor laagje onder handen en pakt deze aan. Hoe vaker je een sessie ondergaat met een teacher plant, hoe lichter je wordt. Alles wordt aangepakt en opgeruimd. De lagen die aangepakt worden, zijn de zeven lagen in jouw aura. Deze lagen corresponderen met de zeven chakra's in jouw lichaam. Als je een reset ondergaat middels Ayahuasca, Marihuana, Magic Mushroom/Truffle, Peyote, San Pedro, etc. kan dat een vreemde gewaarwording zijn als je dit nog nooit hebt ervaren. Maar als jij je eraan over durft te geven is het geweldig om mee te maken.

 

Ook kan het voorkomen dat je iets meemaakt wat ‘de kleine dood’ wordt genoemd. De benaming is omdat je soms kan ervaren dat je letterlijk doodgaat. Dit lijkt angstaanjagend, maar als jij je eraan over durft te geven is het een bijzonder mooie ervaring en ervaar je ook een wedergeboorte. Je komt er dan lichter uit. Dit gebeurt niet elke sessie. Wanneer je er klaar voor bent, gebeurt dit. Het is een bepaalde initiatie wat je ondergaat en wat je verder brengt in je ontwakingsproces. Het is niet leuk om mee te maken maar als je deze ervaring voor je kiezen krijgt is het vooral nodig om dit te ervaren. Anders krijg je het niet voor je kiezen. Je moet afscheid nemen van iets wat jou niet meer dient en dat is best even een proces om doorheen te gaan. Ook om je echt over te geven zodat je er goed doorheen komt. Daarom is het ook van belang dat er iemand bij is die de sessie in goede banen kan leiden.

 

In het begin als baby zijn we allemaal helderhorend, heldervoelend, helderruikend, helderziend, helderproevend en helderinvoelend. Dan is onze pijnappelklier ook groter van formaat. Maar omdat de pijnappelklier niet gestimuleerd wordt, krimpt deze als een kleine verschrompelde erwt en zijn onze zintuigen niet meer zo helder als in het begin bij onze geboorte. Een teacher plant zorgt ervoor dat de pijnappelklier weer wordt gestimuleerd.

 

Purificatie

Ook is het een purificatie op lichamelijk-, ziel-, spiritueel- en emotioneel niveau. Het kan zijn dat vooral de eerste paar keren gepaard gaat met overgeven en diarree. Dat kan maar dat hoeft dus niet. Dat je moet overgeven of diarree krijgt, is een goed teken. Je ondergaat dan een reiniging. Ook hoeft deze purificatie niet altijd gepaard te gaan met overgeven of diarree. De purificatie kan ook gepaard gaan met gapen, shaken, rillingen, huilen, lachen en zweten. Je moet soms letterlijk en figuurlijk leeg en schoon zijn om de inzichten en de heling te ontvangen die nodig zijn.

 

Is een teacher plant gevaarlijk?

Het is af te raden voor mensen die aanleg hebben om psychoses te krijgen en/of mensen die last hebben van hoge bloeddruk. Ook mensen die bepaalde medicijnen gebruiken die niet samengaan met MAO remmers is het ten zeerste af te raden. Bij je apotheek of arts kan je navraag doen of jouw medicijnen samengaan met een MAO remmer. Het is niet verslavend. Het is ook zeker geen partydrug of om in je eentje te gaan experimenteren. Het is absoluut geen middel om recreatief te gebruiken. Het is van belang dat het onder begeleiding wordt ingenomen en dat de persoon die de ceremonie leidt weet wat er vrij kan komen en wat men kan ervaren. Je opent bepaalde poorten en die poorten moeten ook weer met respect en eerbied worden afgesloten.

 

Wat kan je verwachten:

Een 1 op 1 bewustzijnsceremonie in Den Haag begeleid door mij voor persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei, emotionele en fysieke heling.

 

Zo’n sessie met een teacher plant kan je helpen contact te maken met je innerlijke wijsheid, om zo naar de kern van een probleem te gaan. Bijvoorbeeld bij fysieke klachten, verslavingsproblematiek, blokkades, depressie, angsten, rouwverwerking en posttraumatisch stressstoornis. Het kan je helpen je problemen onder ogen te zien, en op te lossen waardoor je daarna weer kunt genieten van het leven. Het kan je helpen bij spirituele ontwikkeling, bewustwording en levensvraagstukken. De mooiste reis van het leven is de reis naar binnen, in jezelf.

 

In welke setting wordt het gegeven?

Het zijn 1 op 1 sessies. Of 1 op maximaal 2 mensen in mijn eigen praktijk. Bijvoorbeeld een stel of twee vrienden/-innen. Deze setting is geschikt voor mensen die wel willen ontwaken maar dit nog niet aan durven om het in een groep te beleven.

 

Met meerdere personen dan twee is bespreekbaar.

 

 

Aanmelden:

Aanmelden en/of meer informatie opvragen kan door je op te geven via het contactformulier. Na aanmelding zal er eerst een telefonische intake plaatsvinden. Daarna wordt er praktische informatie ter voorbereiding opgestuurd via e-mail.

 

 


Nieuwsartikelen en video's over Ayahuasca

Video: waarom helpt Ayahuasca tegen stress en depressies?