Een nieuw hoofdstuk

Heb je soms ook het idee dat je vastzit in je eigen illusie? Ik had het pas geleden nog. Niet weten welke kant je op moet. Weten dat er iets moet veranderen in je leven maar je weet gewoon niet hoe. En opeens gebeurt er iets in je leven dat ervoor zorgt dat je leven automatisch een andere draai krijgt. Je gaat een nieuw hoofdstuk in. Je krijgt ineens dan toch een bepaalde ingeving waardoor je weer weet wat je moet doen of hoe je moet handelen. En het gebeurt vaak als je even loslaat waar je op dat moment mee zit. Het beste is om je te focussen op iets heel anders zodat het Universum haar werk kan doen en jou een impuls of iets anders dergelijks geeft, zodat je gaat doen wat je moet doen om te bereiken wat je wilt bereiken. Zo liet ik de vraag los, hoe ik mezelf nu moest gaan profileren. Op een gegeven moment kwam de ingeving vanzelf en had ik de basis van mijn website vormgegeven op één avond. Alles ging automatisch en vanzelf. De tekst, de afbeeldingen. Ik toverde alles in een mum van tijd tevoorschijn. Nu is het alleen nog finetunen. Maar de basis is gelegd om meer vorm te geven aan het nieuwe hoofdstuk van mijn leven.

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Lila Cavaleiro (donderdag, 01 februari 2018 13:29)

  Bravo Genny, you created a very nice and clear website, I had no idea all what you were busy with although you once mentioned something that I recognized here in your introduction. Wish you a lot of success. Lots of love.

 • #2

  Ilona gogo Unchi Black Raven (zaterdag, 24 augustus 2019 11:53)

  Aho Jennifer,

  Je had me gevraagd wat op je Blog te schrijven. Heeft even geduurd en moest er eens over nadenken wat ik nou zou kunnen aanvullen op wat je al geschreven hebt.
  Wat wij hebben besproken vult aan op datgene wat ik gelezen hebt.

  Mooie woorden, en toch geeft het niet weer wat jij werkelijk doet en met wat voor een passie. Je werkt ten volle vanuit je hart, heel liefdevol en met compassie als jij een medicijnsessie geeft.
  Buiten dat, ben je heel sterk, nog meer, als medicijnvrouw. Vertrouw op je kunnen, vertrouw dat Moeder Plant en de spirits van de planten jouw helpers zijn.
  Ik weet zeker dat je groeit naar een totaal in harmonie zijnde medicijnvrouw die onvoorwaardelijk vertrouwt op zichzelf.
  Zo is het.
  Mitakuye Oyacin.

  Met alle liefde, van Unchi.
  Medicinwoman and Shaman, sangoma.