1-daagse Workshop Zelfliefde


Na al die jaren dat ik sessies geef, ben ik erachter gekomen dat iedereen in mijn sessies, één gelijke noemer heeft. En dat is een tekort aan Zelfliefde. We hebben er allemaal min of meer last van. Daarom liep ik al een tijdje met het idee rond om een workshop Zelfliefde te geven. Nu is het zover dat ik deze ook daadwerkelijk ga geven.

Wil jij graag meer liefde voor jezelf voelen? Ben je op zoek naar manieren om jezelf op een dieper niveau te omarmen? Dan is deze workshop over Zelfliefde wellicht iets voor jou.

Tijdens deze workshop leer je hoe je zelfliefde kunt ontwikkelen en onderhouden. We gaan dieper in op hoe je jezelf positief kunt benaderen, hoe je om kunt gaan met negatieve gedachten en emoties, en hoe je voor jezelf kunt zorgen op een liefdevolle manier. 

Ik deel technieken en inzichten zodat je in staat bent om jezelf onvoorwaardelijk lief te hebben en te accepteren. In deze workshop help ik je jouw innerlijke licht te vinden zodat je weer volop kunt stralen.

Je zult merken dat zelfliefde zorgt voor meer zelfvertrouwen en innerlijke rust, maar ook voor een positiever leven in het algemeen.

De eerste workshop ga ik geven op zaterdag, 24 juni a.s. van 13.00 tot 18.00 uur in Den Haag op de Stadhouderslaan 9, 2517 HV. De deur is open vanaf 12.45 uur.

Potluck en napraten van 18.00 tot 19.30 uur
Na afloop is er een potluck en gelegenheid om met elkaar na te praten tot 19.30 uur. Ik zorg voor soep en een salade en het is fijn als iedereen ook wat lekkers meeneemt om te eten zodat we dat na afloop van de workshop met elkaar kunnen nuttigen. Tussen 19.00 uur en 19.30 uur kan iedereen 'na de file' rustig naar huis terug. En uiteraard eerder mag ook.

Er kunnen maximaal zes mensen deelnemen per workshop. Er zijn al mensen die zich hebben aangemeld. Er zijn nog twee plekken over voor 24 juni as.

Ik ga in eerste instantie beginnen om deze 1-daagse workshop 1x in de maand te geven.

Overige data in 2023
  • 29 juli (5 plekken nog beschikbaar)
  • 19 augustus (6 plekken beschikbaar)
  • 9 september (6 plekken beschikbaar)
  • 14 oktober (6 plekken beschikbaar)
  • 18 november (6 plekken beschikbaar)
  • 16 december (5 plekken nog beschikbaar)

Voor één van de bovenstaande data kan je je ook opgeven. Geef dan via het contactformulier aan welke datum je wilt deelnemen. 

Het tarief
Het tarief is 150 euro. Ik ben vrijgesteld van btw.

Wat neem je mee
Een schriftje om aantekeningen te maken, een pen en/of potlood en wat lekkers voor na de workshop zodat we met elkaar kunnen eten en napraten.

Bereikbaarheid en parkeren
De locatie is goed te bereiken met OV. Er zijn parkeerplekken achter het complex op het terrein maar er is vaak ook genoeg plek om op straat te parkeren als het parkeerterrein van het complex vol is.

We gaan er gewoon een leuke dag van maken. Dus meld je aan, en dan zie ik je graag 24 juni a.s. of één van de andere data.

Hartegroet,
Jennifer Virginia


Locatie:

De workshop wordt gegeven op het adres; Stadhouderslaan 9 in Den Haag.

 

Heb je interesse in de 1 daagse workshop op 1 van bovenstaande data, neem dan contact op via het contactformulier