Ontdek de helende werking van een kambo sessie

Bij mij kun je terecht voor een bijzonder helende kambo sessie. Dit houdt in dat ik je begeleid gedurende het eeuwenoude kambo ritueel dat reeds door vele sjamanen uitgevoerd is. Kambo is het gif van de groene boomkikker, oftewel de Phyllomedusa Bicolor. Het beestje scheidt het uit via diens huid, en heeft door de hoge toxiciteit ervan geen natuurlijk vijanden. Het gif is echter in zeer kleine hoeveelheden zeer helend, vandaar dat een kambo sessie al eeuwenlang bekend staat als zowel een geestelijk als lichamelijk reinigend ritueel. Het is heel belangrijk dat je zo’n kambobehandeling onder de juiste begeleiding uitvoert, en er nooit zelf mee aan de slag gaat. Ik ben er zeer ervaren mee, en heb reeds vele mensen mogen begeleiden in dit ritueel. Daarbij faciliteer ik tevens alle benodigdheden en de juiste omstandigheden, zodat het zowel veilig als in een prettige omgeving gebeurt.

Kambo sessie

Wat gebeurt er in een kambo sessie?

Het gif van deze kikker wordt tijdens de kambo sessie op de huid aangebracht, waar eerst enkele stukjes van de opperhuid zijn weggebrand. Dit gebeurt met het uiteinde van een gloeiend houten stokje, in kleine stipjes. Vrouwen beginnen meestal met 3 stipjes en mannen met 5. De kambo wordt daarna op deze stipjes aangebracht, waar het door de huidbeschadiging direct in de bloedbaan wordt opgenomen. Al binnen enkele minuten merk je het effect. Je hoofd wordt rood en warm, je hartslag versnelt en je gaat overgeven.

 

Dit klinkt allemaal natuurlijk weinig aantrekkelijk, maar na een kambo sessie voel je je gereinigd. Je loost namelijk alle cellulaire weerstand/luiheid, wat een sterk, positief effect heeft op zowel je fysieke als mentale gezondheid.

Wat merk je na een kambobehandeling?

Na de kambo sessie voelen veel mensen zich herboren. Hun innerlijke vuur is aangewakkerd en ze staan veel dichter bij zichzelf. Doordat schadelijke bacteriën en parasieten gedood zijn en je bloed en lever zijn gezuiverd kan een kambobehandeling diverse kwalen elimineren. Hoofdpijn, maag/darmklachten, diabetes en allergieën zijn zomaar enkele voorbeelden van waar een kambo sessie goed bij kan helpen.

 

Als je wilt profiteren van het maximale effect dat een kambo sessie kan bieden is het slim om het ritueel 3 keer uit te voeren. Dit gebeurt elke maancyclus, en dus om de (ongeveer) 28 dagen of 3x binnen 28 dagen voor een intensievere reset als de kwaal al richting chronisch is gegaan. Daarna is je lichaam volledig gereset, en zijn al je cellen vernieuwd. Het bijzondere effect laat zich echter niet controleren, en is voor iedereen anders.

 

Wil jij professionele begeleiding tijdens een kambo sessie of ben je benieuwd naar wat het voor jou kan betekenen? Neem dan even contact met me op via info@jennifervirgina.nl of vul het contactformulier op deze website in.