Sacred Geometry provided courtesy of Endre Balogh

www.EndresArt.com


 

'Gezondheid zit in ons allen, dus ook in mij.

Deze gedachte maakt me dankbaar maar ook zo ontzettend blij!'

 

 

Affirmeren is te leren

Voor elke uitdaging of elk probleem van het leven kan je een affirmatie gebruiken. Een affirmatie helpt om je geest te zuiveren tegen gedachtes die schadelijk kunnen zijn voor je lichaam, je ziel en je geest. Het helpt om helderheid te krijgen en het zorgt dat er rust in je hoofd komt. Het is een simpele maar effectieve manier. Je hoofd vul je met een affirmatie zodat er geen ruimte meer is voor ruis of negatieve, beperkende gedachten.

 

Je kunt het ook op een wetenschappelijke manier bekijken. Je herprogrammeert jezelf via een mantra c.q. affirmatie en zorgt ervoor dat een oude, negatieve programmering uit je systeem wordt verbannen. Alle cellen in het lichaam reageren op gedachten. Al je cellen hebben een geheugen waar je invloed op kan uitoefenen door middel van je gedachten. Het groeiproces gaat vanzelf maar we hebben een belangrijke invloed op de vorm en ontwikkeling van ons Zijn, via onze gedachten, ons Bewust-Zijn. Ieder normaal functionerend mens is in staat baas te zijn over de eigen gedachten door middel van Bewust-Zijn. Alles is in eerste instantie begonnen met een gedachte. Daarna komt er een emotie waar een gevoel aan gekoppeld is. Die emotie met het gevoel zorgen ervoor dat er een actie ontstaat. En die actie zorgt ervoor dat iets wordt gemanifesteerd.

 

 

 

'Onze genezing, welke we toeschrijven aan de Hemel, ligt vaak in onszelf.'

-Shakespeare-

 

 

 

Ik leer je in anderhalf à een paar uur tijd de kneepjes van het affirmeren. Ik help je jouw wens in een persoonlijke affirmatie te plaatsen die je zelf leert maken. Of je kunt me vragen om een persoonlijke mantra c.q. affirmatie voor je te maken.

 

Wat kan je verwachten in een sessie affirmeren?
  • Hoe je op een effectieve manier een persoonlijke mantra voor jezelf kunt maken. Dit kunnen een paar korte mantra's zijn of een langere;
  • Hoe je de mantra/affirmatie zo effectief mogelijk kunt inzetten;
  • Een meditatie oefening doen met de zelfgemaakte persoonlijke mantra.

Nadat je de mantra('s) hebt gemaakt, krijg je deze ook op een A4 uitgeprint in een mooie omlijsting zodat je deze thuis ergens kunt ophangen om ermee te werken.

 

 

Via het contactformulier kun je contact opnemen

 

Affirmatie

 

Ontspan en vertrouw.

De Kosmos houdt van mij en ook van jou.


Affirmatie

'Gezondheid zit in ons allen dus ook in mij.

Deze gedachte maakt me zo dankbaar

maar ook zo ontzettend blij.'

 

Sacred Geometries provided courtesy of Endre Balogh

www.EndresArt.com

0 Berichten

Affirmatie

Er begint mij spelenderwijs iets te dagen.

De Kosmos zal al mijn wensen behagen.

Als ik het maar op de juiste manier

weet te vragen en uit te dragen.

Mijn ziel is eeuwig, mijn geest is bewustzijn en

mijn lichaam is mijn wagen.

 

Sacred Geometries provided courtesy of Endre Balogh

www.EndresArt.com

0 Berichten

Affirmatie

Vanaf nu geef ik alleen

aan het hoogste goed gehoor.

Voortaan zorg ik dat ik altijd terechtkom

op het juiste pad of het juiste spoor.

 

Sacred Geometries provided courtesy of Endre Balogh

www.EndresArt.com

0 Berichten

Affirmatie

'Overvloed is er voor alles en iedereen.

Deze gedachte maakt me zo dankbaar

en maakt me ook zo sereen.'

 

Sacred Geometries provided courtesy of Endre Balogh

www.EndresArt.com

1 Berichten

Een nieuw hoofdstuk

Heb je soms ook het idee dat je vastzit in je eigen illusie? Ik had het pas geleden nog. Niet weten welke kant je op moet. Weten dat er iets moet veranderen in je leven maar je weet gewoon niet hoe. En opeens gebeurt er iets in je leven dat ervoor zorgt dat je leven automatisch een andere draai krijgt. Je gaat een nieuw hoofdstuk in. Je krijgt ineens dan toch een bepaalde ingeving waardoor je weer weet wat je moet doen of hoe je moet handelen. En het gebeurt vaak als je even loslaat waar je op dat moment mee zit. Het beste is om je te focussen op iets heel anders zodat het Universum haar werk kan doen en jou een impuls of iets anders dergelijks geeft, zodat je gaat doen wat je moet doen om te bereiken wat je wilt bereiken. Zo liet ik de vraag los, hoe ik mezelf nu moest gaan profileren. Op een gegeven moment kwam de ingeving vanzelf en had ik de basis van mijn website vormgegeven op één avond. Alles ging automatisch en vanzelf. De tekst, de afbeeldingen. Ik toverde alles in een mum van tijd tevoorschijn. Nu is het alleen nog finetunen. Maar de basis is gelegd om meer vorm te geven aan het nieuwe hoofdstuk van mijn leven.

2 Berichten